SOCANT: O fată care a fost avertizata de oameni să nu-l cheme pe Papa Legba a murit

Publicat, azi, 30 aprilie 2020, ora 22:30 de Olteanu Cosmin, jurnalist

Kat Restin / Sursa Fotografiei – Facebook personal

Kat Restin, o tanara de 19 ani, mama a unui baiat a experimentat lucrari magice de santeria, fară a avea experienta si practica initiatica necesara acestui cult, invocand din greseala pe Papa Legba, un spirit ce cunoaste toate limbile pamantesti si totodata pazeste comunicarea dintre oameni si spirite, rejectand dupa bunul plac orice intruziune straina a fost găsită moartă după ce se presupune că s-a înecat într-o cadă, potrivit uneia dintre prietenele ei.

Totusi, medicii identifica ca si cauza a decesului un atac de panica, ce a cauzat tinerei mame un infarct, ce a condus la sfarsitul tragic. Totodata o serie de materiale publicate de aceasta in spatiul online, pe contul acesteia de Facebook stau sa dovedeasca probabilitatea acestui atac de panica.

Moartea lui Restin a apărut la două zile după ce a afirmat că l-a văzut pe Papa Legba aparent după mai multe persoane specializate in magia din Haiti (vodoo) i-au recomandat sa nu incerce astfel de lucrari, avand in vedere lipsa initierii si experientei ei.

Aceasta membra pe Facebook a unui grup de vodoo si mai apoi data afara a vrut sa isi dovedeasca maiestria incercand lucrari de magie avansata, practici ce i-au fost fatale si terifiante, asa cum reiese din postarile din ultimele zile ce au precedat moartea sa fizica.

Motivul excluderii sale a fost refuzul de a accepta incercarea practicilor avansate in magia vodoo de catre persoane noi pe aceasta cale, fapt pentru care ea a spus ca nu conteaza daca esti nou sau vechi pe o cale, deoarece apartenenta ta iti permite efectuarea oricaror lucrari specifice acelui cult.

Iată postarile ei:


Acest spirit a reusit sa o sperie pe sora noastra, ducand-o intr-un atac de panica ce i-a fost fatal.
Ne rugam pentru ea ca Zeii si Zeitele sa aiba mila fata de spiritul ei si greseala ei si sa ii dea mangaierea necesara invatarii acestei lectii primite in viata aceasta.

Descrierea si inmormantarea ei vor avea loc avand in vedere urmatoarele informatii publicate pe site-ul funerar dedicat ei.

Citam urmatoarele de pe site:

Katelyn Anne Restin, „Kat”, de 19 ani, din Virginia Beach a murit neașteptat duminică, 19 aprilie 2020, în casa mamei sale. Ea are urmasi pe fiica sa Aaliyah Hope Restin, mama Terry Restin, tatăl John Restin, frații Kevin și Ryan (Blakely) Restin; mătușile, Margaret Volk, Mary (Rick) Page, Betty (Joe) Aukward; Unchiul, Eric (Susan) Restin și mulți veri și alte rude, toți cei pe care îi iubea. Katelyn s-a născut pe 29 noiembrie 2000. A fost crescută în Virginia Beach și a urmat liceul Plaza Middle și Green Run. Katelyn era o mămică mândră și își adora copilul, Aaliyah. Ea a fost întotdeauna spiritul strălucitor al oricărei adunări, iar rezistența ei de a continua să meargă în timpuri provocatoare a inspirat pe multi din familia și prietenii ei. Katelyn întotdeauna va fi atât de profund iubită și ne va lipsi tuturor. Serviciul funerar a lui Katelyn va fi transmis live online la https://www.facebook.com/hdoliverfuneralapts/ sâmbătă, 25 aprilie 2020, la 11:00.

Sursa: http://www.hdoliver.com/obituary/Katelyn-Anne-Restin/Virginia-Beach-Virginia/1872270

Familia fetei a deschis si o campanie pentru strangerea de fonduri, necesare inmormantarii fetei lor, disponibila aici pe GoFundMe.

According to her obituary:

Katelyn are ca urmasi pe fiica ei Aaliyah Hope Restin, mama Terry Restin, tatăl John Restin, frații Kevin și Ryan (Blakely) Restin; mătușile, Margaret Volk, Mary (Rick) Page, Betty (Joe) Aukward; Unchiul, Eric (Susan) Restin și mulți veri și alte rude, toți cei pe care îi iubea.


Asociatia THE NEW PAGAN DAWN atrage atentia asupra practicilor magice facute dupa unele site-uri de tineri sau oameni neexperimentati, fara un bagaj minim de cunostiinte si experiente, cat si fara supravegherea unui mentor. Stim foarte bine greutatea si efectele acestor practici si deaceea ca prima si unica organizatie pagana organizam cursuri de initiere si acreditare in diferite practici cu personal specializat si acreditat.Sursa stirii este: https://www.diaspora7.com/a-girl-who-people-warned-not-to-summon-papa-legba-dies/2020/04/28/

O alta sursa dupa care acest material a fost scris este: https://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhUqb9N1HkTW6v9dkE

1 comentariu

  1. A republicat asta pe Rev. Cosmin Olteanu și a comentat:

    Kat Restin, o tanara de 19 ani, mama a unui baiat a experimentat lucrari magice de santeria, fară a avea experienta si practica initiatica necesara acestui cult, invocand din greseala pe Papa Legba, un spirit ce cunoaste toate limbile pamantesti si totodata pazeste comunicarea dintre oameni si spirite, rejectand dupa bunul plac orice intruziune straina a fost găsită moartă după ce se presupune că s-a înecat într-o cadă, potrivit uneia dintre prietenele ei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.